12.5 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 17:10

REVELION la “Hug in a mug”, în centrul Capitalei / FOTO

spot_img

Mai sunt doar câteva zile până la finalul lui 2015 și, ca întotdeauna, noaptea dintre ani este motiv de sărbătoare. Și, pentru că Revelionul nu are niciun farmec dacă nu ești înconjurat de prieteni, alege să-i îmbrățișezi pe cei dragi, sub vâsc, la “Hug in a mug”.

Situată pe Bulevardul Schitu Măgureanu, la doar câțiva pași de Piața Constituției, cafeneaua – restaurant “Hug in a mug” este suficient de spațioasă, așa că poți veni aici însoțit chiar și de 50 de prieteni. Important este că nu veți împărți localul cu nimeni altcineva și astfel vă veți putea simți în largul vostru. În plus, la miezul nopții, vă veți putea bucura de cel mai spectaculos foc de artificii din oraș, oferit de Primăria Capitalei.

Evident, echipa “Hug in a mug” va fi acolo pentru a vă ajuta să petreceți un altfel de Revelion. Și meniul va fi altfel, dar, garantat, va satisface până și cele mai exigente gusturi.

meniu

Așa că, optează pentru o altfel de petrecere, și grăbește-te să contactezi echipa “Hug in a mug” la 0744 894 286 pentru rezervări.