0.1 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 9:37
No menu items!

Reacția Ralucăi Turcan, după scufundarea pontonului de la Tulcea, inaugurat cu mare fast

spot_img

Centrul plutitor de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi, inaugurat cu mare fast la Mahmudia de către Raluca Turcan și autoritățile locale, s-a scufundat la mai puțin de o lună de la tăierea panglicii. “Am văzut multe comentarii politice şi toată lumea spune că este o imagine urâtă“, a reacționat Turcan, care spune că nu imaginea este importantă, ci să nu existe niciun risc pentru copii.

“O menţiune fac pentru că am văzut multe comentarii politice şi toată lumea spune că este o imagine urâtă. Nu imaginea este importantă în acest caz, ce este cu adevărat important şi ceea ce mă preocupă este să avem garanţii, că autorităţi publice, că acest centru nu prezintă riscuri nici pentru copii şi nici pentru personalul care-l deserveşte”, a transmis Turcan.

Aceasta a precizat că pontonul era tras la mal, iar, din cauza unei defecţiuni şi a lipsei de personal care să intervină imediat, s-a produs acest incident.

“Repet, ce mă interesează ca autoritate publică, pentru că în această situaţie este un proiect privat, nu al MMPS, este să nu existe niciun risc de utilizare a pontonului. Centrul de recuperare îşi va începe activităţile în noiembrie”, a spus ea.

Centrul plutitor din Mahmudia a început să ia apă și s-a scufundat, vineri, pe o parte. Asta la mai puțin de o lună de când pontonul a fost inaugurat de ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan. Proiectul reprezenta o premieră pentru România. Așa că inaugurarea, din 22 septembrie, a fost cu fast, iar 7 oficiali s-au înghesuit la tăierea panglicii.

                                                                                                                 Adina Silav