8 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 6:31

Rareș Bogdan: Doar 36% dintre români mai susțin restricțiile!

spot_img

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a apreciat, marți, la Digi24 că prelungirea stării de alertă este o măsură care poate dăuna electoral PNL-ului, însă președintele Klaus Iohannis a ales această cale între „voturi” și „responsabilitate”.

„Eu ma astept la foarte multa responsabilitate si de la stanga esichierului politic. Avem cateva cazuri triste ca Israelul, unde dupa ce s-au deschis gradinitele si scolile, la doua saptamani a fost nevoie sa le inchida la loc (…) Intre responsabilitate si voturi, presedintele a ales responsabilitatea. E frumos ce a zis dl Ponta, ca fiecare sa fie responsabil…eu mizez pe faptul ca cei care nu inteleg trebuie sa primeasca reglementari suplimentare”, a zis Rareș Bogdan.

PNL pierde voturi prin aceste masuri?, a fost intrebat liberalul. „Sa stiti ca daca situatia s-ar pune asa, cand s-a decretat starea de urgenta sustinerea era de 93%, dupa o luna era 68% sustinere, cand s-a instituit stare de alerta sustinerea era doar 48% si azi sustinerea este sub 40%, undeva la 36%. Un partid poate pierde voturi, poate fi tragic pentru partid”.  El a adăugat că indiferent de riscurile electorale, liberalii vor pune mereu sanatatea populatiei pe primul loc.