-1.6 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022 - 13:11
No menu items!

Radu Mazăre va munci în penitenciar

spot_img

Mama fostului edil, care l-a vizitat la penitenciarul Rahova, a declarat că Radu Mazăre ar putea lucra, începând de săptămâna viitoare, la una din secțiile de reparaţii auto și tâmplărie.

Gabriela Victoria Mazăre a mai povestit că Radu Mazăre citeşte toată ziua și nu prea se uită la televizor deoarece colegii săi de celulă, de origine turcă, preferă serialele turceşti.

“La televizor se uită mai puţin, el seriale nu urmăreşte. De obicei se uita la National Geographic, la History, dar cei cu care e acuma sunt nişte turci, ei se uotă la seriale turceşti, el citeşte. Mi-a spus că a fost primit foarte bine. Chiar şi cei cu care e în cameră. Nici nu intră în contact cu foarte multă lume. Ca să iasă afară, e un perimetru care e destul de mic, pur şi simplu se învârte în cerc acolo, că altfel ca să facă mişcare nu are cum, e betonat, el ar mai face exerciţii, să meargă în cap, să nu ştiu ce, dar e betonat, nu are cum să facă asta. Se învârte în cerc acolo, două ore. În rest, se vede mia puţin. S-ar putea de săptămâna care vine, nu ştie exact, să-l ducă la muncă şi el îşi doreşte. Ei au mai multe secţii, ceva reparaţii auto sau la tâmplărie”, a spus mama lui Radu Mazăre.

Gabriela Mazăre a mai anunțat că nunta fiului său cu Roxana va avea loc, cel mai probabil, pe 5 iulie, de ziua lui Radu Mazăre. Rudele așteaptă încă un răspuns de la administrația penitenciarului în acest sens.

Radu Mazăre este închis în regim închis la penitenciarul Rahova, până în 2021, când i se poate modifica regimul. El ispășește o pedeapsă de 9 ani de închisoare pentru retrocedările de terenuri din Constanța. Potrivit lui Mihai Mazăre, fratele fostul edil, acesta stă în celulă cu trei persoane, doi cetăţeni de origine turcă şi un român.

E. Stan