Procuroarea Adina Florea lămurește implicarea sa în dispariția protocolului PG-SRI

Procuroarea propusă de ministrul justiției, Tudorel Toader, pentru conducerea Direcției Naționale Anticorupție, Adina Florea, a explicat, pentru Antena 3, situația privind ancheta Parchetului General la unitatea de unde provine, Parchetul Curții de Apel Constanța, în legătură cu dispariția unui exemplar al protocolului secret dintre PG și SRI.

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal după ce consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a publicat protocolul secret semnat între Parchetul General şi SRI. 

Procurorul general Augustin Lazăr a anunţat, vineri, că Parchetul General face verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, de unde ar fi dispărut un exemplar al protocolului secret dintre PG și SRI, adică ce a publicat pe Facebook Darius Vâlcov.

Adina Florea a declarat pentru Antena 3 că i se pare absurd. „Eu am fost în concediu, de fapt sunt în concediu din 13 august. Nu-l cunosc pe Darius Vâlcov. Nu sunt doar eu în acel parchet”, a spus procuroarea.

Andrei Tudor

NICIUN COMENTARIU