3.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 18:52
No menu items!

Președintele Tribunalului Timiș, după cazul fetiței din Mehedinți: Oamenii vor alunga magistrații cu pietre

spot_img

Președintele Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu, susține că oamenii sunt extrem de revoltați pentru situația fetiței din Mehedinți și arată că, în cazul în care magistrații vor continua cu decizii de Absurdistan, atunci oamenii îi vor alerga cu pietre din oraș.

”Revolta oamenilor nu are legătura cu actele de procedură, cu percheziția sau executarea silită, cu adopția. Cu textul de lege aplicabil.  Nici măcar cu cine are dreptate…

Revolta oamenilor are legătură cu comportamentul unui procuror din țărișoara asta care se poate numi lejer Absurdistan. Oamenii au văzut doar cum cei chemați să apere legea bruschează un copil. Nu au văzut hotărârea judecătorească, mandatul de percheziție sau ordonanța procurorului. Și nici nu îi interesează. Pentru că nu e treaba lor. Pe ei îi interesează ca legea să fie respectată, aplicată, cu bună credință și cu decență, cu respectarea demnității umane. Îi interesează să știe că cei chemați să apere legea asta fac”, a scris Adriana Stoicescu pe Facebook.

Magistratul a avertizat că ”revolta oamenilor în acest caz nu este un simplu strigăt ci un avertisment”. “Căci dacă ne vom crede în continuare mici zeități, călcând peste cadavre ca să ne realizăm “misiunea divină”, existentă doar în căpșorul nostru, vom fi alungați cu pietre din oraș”, a mai scris magistratul.