20.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 15:23

Președintele T.A.T.A, Bogdan Drăghici, a fost arestat preventiv pentru că și-ar fi violat una din fiice

spot_img

Bogdan Drăghici, președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.)  a fost arestat penru 30 de zile.  Astfel, Judecătoria Sectorului 2 a admis miercuri solicitarea procurorilor.

Draghici a fost reținut marți seara, fiind acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă pe când aceasta avea 10 ani. 

Surse apropiate anchetei afirmă că încă din luna aprilie, fosta soție a lui Bogdan Drăghici, un medic cunoscut din București, ar fi făcut o plângere la poliție în care reclama un comportament cel puțin suspect al lui Drăghici.

Dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Au avut loc mai multe audieri, iar procurorii spun că există suficiente temeri că Bogdan Drăghici și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă, totul întâmplându-se în urmă cu mai mulți ani.

Bogdan Drăghici are în total patru fete, ce mai mare fiind fiica vitregă. Surse din apropierea anhetei spun  este foarte posibil ca aceste acte de agresiune să fi avut loc în repetate rânduri.  Draghici a respins toate acuzațiile. 

Bogdan Drăghoci s-a remarcat de-a lungul timpului prin numeroase poziții și declarații în favoarea taților. Mai exact, până acum, Bogdan Drăghici s-a implicat în favoarea taților implicați în procese de divorț și în dispute pe tema custodiei copiilor.