14.9 C
București
luni, 5 iunie 2023 - 6:50
No menu items!

Premierul Nicolae Ciucă a chemat șefii PNL la prima întâlnire de partid. Nu și pe Florin Cîțu

spot_img

Premierul Nicolae Ciucă a convocat, marți, prima întâlnire a conducerii PNL, la Vila Lac, dar pe președintele Senatului și fost președinte al partidului Florin Cîțu, nu l-a chemat nimeni. Conform unor surse politice, liberalii pregătesc debarcarea lui Cîțu de la șefia Senatului.

Noul președinte al PNL, prim-ministrul Nicolae Ciucă, i-a chemat de urgență, marți pe liderii și toți parlamentarii PNL la Vila Lac, la ora 13. Toți parlamentarii PNL și-au anulat ședințele de grup din Parlament, pentru a fi prezenți la reuniunea de partid.

Aceleași surse politice au declarat că liberalii pregătesc schimbarea lui Florin Cîțu de la șefia Senatului, astfel că discuțiile se vor axa pe propunerile de lideri care să îi ia locul lui Cîțu.

Este prima astfel de întâlnire între Nicolae Ciucă și liderii PNL, după Congresul la care a fost votat ca președinte al partidului.

Conform acelorași surse, vor mai fi discuții și cu privire la problemele din fiecare județ și ce proiecte pot primi ajutor guvernamental. De asemenea, Ciucă vrea să își prezinte planurile către liderii PNL și să înceapă construirea strategiilor politice pentru alegerile din 2024.

Marilena Nedelcu