32 C
București
vineri, 12 august 2022 - 17:48
No menu items!

Ponta folosește tehnici de manipulare înaintea moțiunii de cenzură

spot_img

Victor Ponta a publicat, marți seara, o fotografie cu care vrea să sugereze și să demonstreze că Liviu Dragnea era un  personaj prezent în  locațiile SRI. Numai că Victor Ponta prezintă o fotografie realizată într-un cadru oficial la o locație a SRI, alături de oficiali ai statului – Drganea, Maior sau Mircea Dușa, alături de Victor Ponta, ca premier.

„A trecut un an și jumătate de cînd PSD deține majoritatea zdrobitoare, unică în postdecembrism, atît în Parlament, cît și în administrația publică… Liviu Dragnea și-a exprimat revolta că Statul paralel există. Cînd? Abia acum, cînd a fost condamnat, sînt sigur, în ciuda asigurărilor primite că nu va fi sau că va fi vorba de un soi de bălmăjeală. Păi pînă acum nu și-a dat seama că Statul paralel există?.. Adevărul e că pînă acum Liviu Dragnea nu s-a luptat cu Statul Paralel. A negociat cu statul paralel dosarele sale. Și instrumentele de contracarare a abuzurilor statului paralel – cum ar fi, de exemplu, Comisia SRI – au fost folosite doar ca instrumente de negociere” – este doar un citat din opinia publica mai jos de Dl Ion Cristoiu ( opinie pe care o consider absolut adevarata)!!!”

Victor Ponta încearcă în acest fel să influențeze votul de la moțiunea de miercuri împotriva Guvernului Dăncilă, dar fără a furniza eventuale imagini de la petrecerile din vilele SRI.

Victor Ponta este cel care a fost direct implicat, atât în petrecere de la vilele SRI, cât și la numirea Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA.

Andi Topală