4.4 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 13:50
No menu items!

Poliția Capitalei face precizări referitoare la încătușarea bărbatului ce a refuzat termoscanarea

spot_img

Poliția Capitalei face precizări referitoare la incidentul în care un bărbat a fost încătușat după ce a devenit recalcitrant în urma refuzului de a fi termoscanat la intrarea într-un magazin din Capitală.

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea.

Poliţiştii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate şi conduse la sediul subunităţii de poliţie.

Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”, a mai transmis Poliţia Capitalei”.