7.7 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 21:13
No menu items!

Un bărbat a refuzat termoscanarea într-un magazin și a devenit recalcitrant. Polițiștii chemați l-au încătușat. VIDEO

spot_img

Mai mulţi poliţişti au intervenit la un centru comercial din sectorul 5 din Bucureşti, pentru a aplana un conflict izbucnit după ce un bărbat a refuzat să i se ia temperatura corporală la intrarea în spațiul comercial.

Bărbatul ar fi devenit recalcitrant, astfel că au fost chemate echipaje de poliție, dar, în urma refuzului de a se legitima, agenții de poliție l-au încătușat și l-au dus la secție.

În imagini se observă cum bărbatul e pus pe capota mașinii de trei polițiști, în timp ce oamenii din jur strigă la ei să îl lase în pace, potrivit Antena3. „Un cetățean român a fost încătușat pentru că a refuzat să fie termoscanat la intrarea în magazin”, se arată în descrierea clipului postat pe YouTube.

Incidentul a fost filmat de un martor ocular, iar din imagini se vede cum bărbatul în vârstă a fost placat de două echipaje care l-au trântit la pământ pentru a-i pune cătuşele. Mulţimea aflată la faţa locului a huiduit intervenţia disproporţionată a forţelor de ordine.

Deşi măsurarea temperaturii corporale la intrarea în magazine şi instituţii publice este necesară pentru triajul epidemiologic, există și voci ale unor specialiști care susțin că termoscanarea este inutilă, pentru că nu poate stabili dacă persoana examinată are COVID.