0.3 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 19:04
No menu items!

Parlamentul României a fost spart de un cetățean beat, chiar de Crăciun

spot_img

Parlamentul României a fost spart, duminică, de către un bărbat aflat în stare de ebrietate, infracţiunea fiind descoperită în urmă cu puţin timp. Oamenii legii sunt  la sediul Legislativului românesc, pentru a preleva probe şi a stabili condiţiile în care a avut loc infracţiunea.

La sediul Parlamentului o echipă de poliţişti fac investigaţii la acest moment. Oamenii de ordine încearcă să îşi dea seama cât de amplă a fost această spargere care a avut loc în cursul nopţii trecute.

Din primele informaţii se pare că un irlandez beat a pătruns pe la intrarea principală de la Senat, a sărit gardul Parlamentului, a spart un geam de la demisol, dar a fost prins de SPP, care a alertat Sectia 17 de Poliţie.

La audieri, suspectul era într-o stare avansată de ebrietate.

“În dimineața de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetățean, aflat în stare de ebrietate. 

Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire. Bărbatul a fost condus la Secția 17 Poliție.
 

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.” – a anunţat Jandarmeria într-un comunicat de presă.