17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 12:43
No menu items!

Orban, replică pentru tabăra Cîțu: „Nu eu am zis că preşedintelui PNL i s-a umflat capul, a devenit mascul alfa sau că e dictator”

spot_img

Ludovic Orban a susținut, sâmbătă, că ar trebui să fie o campanie internă pozitivă și că nu el a declarat că preşedintelui PNL “i s-a umflat capul, a devenit mascul alfa sau că e dictator”.

„Sunt de acord cu toate afirmaţiile colegilor care spun că trebuie să fie o campanie pozitivă. Dar, nu eu am zis că preşedintele PNL a rămas fără benzină şi a trebuit să dau o replică inteligentă. Nu eu am zis că preşedintelui PNL i s-a umflat capul şi a devenit mascul alfa sau că e dictator. Îmi tratez colegii cu respect şi menţin o competiţie onestă”, a declarat Orban, la alegerile pentru preşedinţia PNL Bucureşti.

Preşedintele PNL a precizat că în sală se află colegi care au fost daţi afară din funcţiile deţinute doar pentru că şi-au manifestat susţinerea pentru el.

„Am mai fost daţi afară de-a lungul timpului. Liberalii sunt daţi afară din funcţii publice de PSD, nu de reprezentanţi ai PNL”, a adăugat Orban.

                                                                                                                  Adina Silav