12.9 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 1:05

FOTO/ Panică într-un bloc din Sfântu Gheorghe din cauza unui incendiu. Locatarii au fost evacuați, iar 2 persoane au ajuns la spital

spot_img

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă, într-un apartament din Sfântu Gheorghe. Din cauza fumului dens, locatarii au fost evacuați, iar două persoane au ajuns la spital.

Potrivit ISU Covasna, la fața locului au ajuns de urgență cinci echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru salvare de la înălțime, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Sf. Gheorghe.

Incendiul a izbucnit la un apartament situat la parter și se manifesta cu flăcări violente, inundând cu un fum dens casa scării.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, concomitent cu evacuarea tuturor locatarilor din blocul de locuințe.

Echipajele de salvatori au evacuat 14 persoane, printre care și un copil de aproximativ 1 an. Două persoane au fost transportate la spital de echipajul SMURD ca urmare a expunerii la monoxid de carbon și cu atac de panică. Nicio persoană nu a suferit arsuri în urma evenimentului.

Incendiul a fost stins în mai puțin de o oră, iar cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire, precizează sursa citată.

                                                                                                                 Adina Silav