12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 13:36
No menu items!

Cîțu, avertisment pentru Nicușor Dan: “În 2024 voi susţine un candidat liberal la Primăria Capitalei”

spot_img

Premierul Florin Cîţu i-a transmis, sâmbătă, lui Nicușor Dan, că în 2024 va susține un candidat liberal la primarului Capitalei, iar la primăriile de sector vor fi tot candidaţi ai PNL.

Aflat la evenimentul alegerilor PNL Bucureşti, organizat sâmbătă la Sala Polivalentă, premierul a ținut să-l avertizeze pe primarul Capitalei, Nicușor Dan.

„Aceste alegeri sunt despre viitorul PNL în politica din România. Este despre ce vom face noi în următoarea etapă, după 25 septembrie. Eu am spus că vreau să fie cel mai mare partid din România şi asta înseamnă că vom susţine candidaţi liberali la toate primăriile de sector. Cu tot respectul domnule primar general, în 2024 voi susţine un candidat liberal la Primăria Capitalei. Nu vom mai face compromisuri. Ele costă. Să ştiţi când merg pe stradă, mă întreabă lumea de ce nu e tăiată iarba în nu ştiu ce parc. PNL decontează, deși nu are adminstraţiile”, a spus Cîțu.

Premierul a menționat că nimic nu l-a oprit pe primarul general să intre în PNL, după ce a primit susţinerea liberalilor pentru Primăria Capitalei.

                                                                                                                    Adina Silav