13.1 C
București
marți, 21 mai 2024 - 3:16
No menu items!

Omul lui Florin Cîțu este noul președinte al PNL Timișoara după un scandal monstruos

spot_img

Alegerile interimare pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal Timișoara au fost câștigate, după un imens scandal, de Cosmin Tabără, susținător al lui Florin Cîțu. Evenimentul de azi a avut loc în mare tensiune, cu echipaje de poliție și jandarmi și garduri protectoare. Președintele PNL Ludovic Orban a intervenit cu un mesaj dur pe facebook acuzând “încălcări grosolane ale democrației interne” și a adus în discuție o eventuală anulare a alegerilor.

 

Alegerile interne pentru funcția de președinte al PNL Timișoara au fost câștigate, sâmbătă, de viceprimarul municipiului, Cosmin Tabără.

Cosmin Tabără a obținut 238 de voturi, în timp ce contracandidatul său, deputatul Claudiu Chira, a întrunit 119 voturi.

Amintim că deputatul Claudiu Chira îl susține pe fostul premier, Ludovic Orban, la Congresul Partidului Național Liberal, în timp ce, neoficial, Cosmin Tabără este considerat susținător al lui Florin Cîțu.

În urma violențelor înregistrate, liderul PNL Ludovic Orban a spus că ar putea anula alegerile.

Alegerile pentru stabilirea noii conduceri a PNL Timişoara s-au desfăşurat în aceeaşi stare de tensiune între taberele principalilor doi candidaţi, la fel ca la conferinţa de la începutul lunii iulie, care a fost anulată.

C.D.