16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 6:23
No menu items!

VIDEO Scandal monstru la Timișoara. Taberele lui Cîțu și Orban se huiduie și se îmbrâncesc. A fost chemată Jandarmeria

spot_img

Alegerile pentru conducerea filialei PNL Timișoara au debutat cu un mare scandal. Taberele care susțin pe Florin Cîțu și Ludovic Orban s-au luat la ceartă. O parte sunt în stradă și acuză că nu sunt lăsați să intre ca să voteze, iar cealaltă parte, la balconul instituției. Se strigă „Vrem să votăm!”, iar nervii sunt întinși la maximum. Mai multe echipaje de jandarmi și poliție au venit în zonă.

Scandalul a izbucnit după ce mai multe persoane au fost oprite, sâmbătă dimineața, să intre în sediul PNL Timișoara pentru a vota pe motiv că nu figurează pe liste. A fost nevoie de intervenția jandarmeriei pentru a opri intrarea în sediu a unor liberali.

Şaptesprezece persoane, membri ai PNL, s-au înscris în cursa pentru preşedinţia PNL Timişoara, la alegerile de sâmbătă.

Lista nu este publică, însă, printre cei care îşi anunţaseră candidatura se numărau şi cei doi rivali de la alegerile din 3 iulie, Raul Ambruş şi Cosmin Tabără.

Vineri seară, însă, candidatura lui Ambruş a fost invalidată de Comisia de Arbitraj a partidului.

Scandalul de la Timișoara este mai vechi. Acesta a început în 3 iulie, când au fost organizate alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri la PNL Timișoara. În scandal sunt implicate cele două tabere care îi susțin pe cei doi candidați la funcția de președinte al PNL, Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Alegerile de la începutul lunii au fost câștigate de Raul Ambruș, susținător al lui Ludovic Orban, dar au fost declarate nestatutare și au fost anulate.

 

 

C. Dumitrescu