23.2 C
București
marți, 6 iunie 2023 - 15:04
No menu items!

Situație uluitoare, în Capitală. Un șofer de 90 de ani s-a urcat la volan și a uitat drumul, înapoi, spre casă. L-au adus polițiștii

spot_img

Șoferul a oprit mașina într-o zonă intens circulată din Capitală, pe șoseaua Olteniței. Omul nu a mai vrut să își continue drumul și a explicat polițiștilor care l-au legitimat de ce. Bărbatul în vârstă de 90 de ani uitase drumul spre casă, și-a dat seama de situație și a cerut ajutor echipajului de poliție.

„În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă, întrucât are probleme cu memoria şi nu-şi mai aminteşte drumul. După identificare, poliţiştii locali l-au însoţit pe bărbat, în siguranţă, până la domiciliul său, din sectorul 5 al Capitalei”, a informat Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, pe Facebook.

De asemenea, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti a efectuat demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice a şoferului de 90 de ani.

 

C.D.