15.6 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 14:58

Ludovic Orban intervine în scandalul monstru de la alegerile PNL Timișoara. Acuză “încălcări grosolane ale democrației”

spot_img

Președintele PNL Ludovic Orban a postat pe facebook un mesaj dur în care acuză “încălcări grosolane ale democrației interne” și îi numește în postarea sa pe Alin Nica, Dănuț Groza, Alina Gorghiu și Bogdan Ghelbere. Pentru acest fapt, Ludovic Orban ia în calcul anularea alegerilor de la Timișoara.

“În calitate de președinte al Partidului Național Liberal, având obligația statutară de a veghea la respectarea Statutului partidului și de a garanta aplicarea acestuia, îmi rezerv dreptul de a acționa în conformitate cu prevederile statutare pentru sancționarea celor vinovați, precum și pentru anularea alegerilor de la Timișoara, desfășurate cu încălcarea normelor impuse de Statutul PNL și de deciziile organismelor de conducere ale PNL”, a scris Ludovic Orban pe facebook.

Pentru a doua oară a fost scandal monstu la alegerile pentru organizatia PNL Timisoara, sambata dimineata, cu vociferari si imbranceli. A fost nevoie de interventia fortelor de securitate din cadrul Iulius Town, unde se desfasoara sedinta, dar si a politiei si jandarmieriei.

Mai multi sustinatori ai lui Raul Ambrus, a carui candidatura a fost invalidata, au fortat intrarea in sala acuzand conducerea PNL Timis de abuz, intrucat nu s-au regasit pe convocator si n-au putut vota.

Din cei 17 candidați la șefia PNL Timișoara, 15 și-au retras candidatura.

În cursa pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Timişoara au rămas doar doi candidaţi: Cosmin Tabără şi deputatul Claudiu Chira.