15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 2:03
No menu items!

Nuca de cocos lăptoasă şi aromată

spot_img

Nuca de cocos lăptoasă şi aromată

Nuca de cocos are proprietăţi uimitoare, prevenind şi vindecând multiple afecţiuni, printre care boli de inimă şi Alzheimer.

Uleiul din nucă de cocos ajută la creşterea nivelului de colesterol sănătos, la tratarea malnutriţiei, fiind uşor absorbit şi digerat, la distrugerea bacteriilor şi a virusurilor din corp, previne accidentele vasculare cerebrale şi bolile creierului, precum maladia Parkinson, îmbunătăţeşte metabolismul, ajută la menţinerea unei glicemii constante şi protejează dinţii de carii, omorând bacteriile din gură.

Coaja nucii de cocos este filtru natural pentru apă, având fibre care o purifică. Astfel, apa pură de nucă de cocos este una dintre cele mai puternice surse de electroliţi din natură, fiind identică cu plasma din sângele uman, donator universal.

Pulpa nucii de cocos conţine grăsime pură saturată, cu calităţi remarcabile de a vindeca şi a întineri ţesuturile oxidate şi deteriorate, de a îmbunătăţi funcţionarea sistemului nervos şi de a reface fluidele sexuale la bărbaţi.

Bogată în fibre şi proteine, nuca de cocos conţine lanţuri lungi de acizi graşi şi lanţuri medii – acid caprilic, capric, lauric şi miristic, cu proprietăţi anti-virale, anti-microbiene, anti-fungice şi anti-anxietate.

Aşadar, nuca de cocos combate candida şi alte ciuperci, unele forme de psoriazis, influenţează pozitiv colesterolul şi stimulează funcţionarea glandei tiroide, reglează activitatea hormonală la femei, creşte circulaţia sângelui în piele, energizează organismul, ajută la scăderea în greutate, la reducerea colesterolului şi la menţinerea unui nivel stabil de insulină, restaurează pielea îmbătrânită, reduce pungile de sub ochi, luptă cu oboseala, creşte memoria, protejează nervii de stres şi dublează puterea corpului de a folosi antioxidanţii omega 3.

R.M.