19.3 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 8:51
No menu items!

Memorabilul Steve Jobs

spot_img

Memorabilul Steve Jobs

Cofondator și director general al firmei Apple Computer şi director general al firmei Pixar, Steve Jobs a fost cel mai mare acționar al companiei Disney și membru în consiliul directorial, fiind considerat unul dintre cele mai influente personaje din industria calculatoarelor și a divertismentului.

Născut în San Francisco, Steven Paul a fost adoptat de Paul și Clara Jobs, din Santa Clara. Părinții săi biologici sunt Abdulfattah Jandali și Joanne Simpson, care s-au căsătorit ulterior și au avut o fiică, Mona Simpson, de profesie romancier.

Steve Jobs a urmat cursurile unui liceu din California, în timpul liber frecventând prelegeri ținute de Hewlett-Packard, al cărei angajat part-time a fost pe timpul verii.

După absolvirea liceului, s-a înscris la Colegiul Reed şi, deși a abandonat facultatea după primul semestru, a continuat să audieze diverse cursuri.

Întors în California, a început să participe la reuniunile unui club de computere, s-a angajat ca tehnician la o firmă producătoare de jocuri video şi a călătorit în India, de unde s-a întors budist convins.

S-a întors la vechea slujbă de tehnician, unde a primit sarcina de a crea un circuit pentru jocul video Breakout şi astfel şi-a început cariera de mare succes.

Vei ajunge să găseşti ceea ce iubeşti şi acest lucru este valabil nu doar în privinţa slujbei, ci şi în privinţa sufletului pereche. Munca va umple o mare parte din viaţa ta şi singura modalitate de a fi cu adevărat mulţumit este să faci ceea ce vrei şi ceea ce crezi că este muncă frumoasă. Şi singurul mod de a face asta este să iubeşti ceea ce faci. Dacă încă nu ai găsit-o, caută în continuare şi nu te resemna. Inima te va atenţiona când o vei găsi.

R.M.