21 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 4:21

Noul președinte al Agenției care acreditează școlile, fost manechin, și-a scris în CV că a organizat nouă ani „Balul Bobocilor”

spot_img

Silviu Iordache este noul președinte interimar al ARACIP, instituția care acreditează și autorizează toate școlile și grădinițele de stat și particulare. Iordache, care conduce și Casa Corpului didactic Iași, a fost și manechin pentru lenjeria intimă creată de Cătălin Botezatu. Silviu Iordache menționează în CV-ul său că a organizarea timp de nouă ani “Balul Bobocilor”, potrivit Edupedu.ro.

Funcția de președinte al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP) este vacantă de la sfârșitul lunii august, când președinta de la acea vreme și-a dat demisia.

Silviu Iordache este profesor de geografie la Colegiul „Emil Racoviță” din Iași, a fost profesor de religie, învățător, precum și manechin pentru colecțiile de modă ale designerului Cătălin Botezatu, după cum a declarat într-un interviu pentru adevărul.ro.

„Am prezentat la început colecţii de lenjerie intimă pentru Cătălin, dar apoi am discutat cu el şi i-am explicat că acum am şi eu un statut pe care trebuie să-l respect. A înţeles. De obicei aleg ce îmbrac atunci când urc pe scenă. Am încercat mereu să fiu decent”, spunea în 2011 profesorul Silviu Iordache.

La capitolul „competențe și aptitudini organizatorice”, Iordache menționează că timp de 9 ani, în perioada 2006-2014, a “organizat aplicații practice și ‘Balul Bobocilor’ în fiecare an la Colegiul Tehnic “D. Leonida” și Colegiul Național “E. Racoviță” Iași”. Tot în CV, acesta consemnează: “am făcut parte din echipa de salvamari de la Tabăra Năvodari, Constanța, obținând atestat profesional și calificativul F.B”, scrie Edupedu.ro

C.D.