14.9 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 0:31

Nicușor Dan și Clotilde Armand, atacați din USR-PLUS

spot_img

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu i-a atacat pe primarii Nicușor Dan și Clotilde Armand, după ce s-a plimbat prin Parcul Herăstrău, în beznă, pe aleile pline de gropi.

”Locul acesta atât de iubit de bucureșteni arată la fel de rău ca în timpul mandatului catastrofal al doamnei Firea. Nu am văzut șobolani și șerpi pe aleile parcului, poate și din cauza faptului că în prea multe locuri din parc este beznă complet. Tinerii care se plimbă la ore târzii își luminează pașii la lumina telefoanelor. Aleile sunt praf și pulbere, pline de gropi. Iarba este uscată și spațiile care ar trebui să fie verzi arată dezolant. Mă reîntorc la beznă. Cât poate fi de scump să schimbi niște becuri? Coșurile de gunoi și foarte mulți bănci sunt distruse. Aici sunt de vină oamenii necivilizați care tranzitează parcul, dar tu poți monta camere de supraveghere video. Poți dispune polițiștilor locali să patruleze constant. Nu am văzut picior de polițist și am înconjurat complet lacul Herăstrău. Sunt aproape 7 kilometri…”, a scris, luni, Ungureanu pe Facebook.

Nici primarul sectorului 1 nu a scăpat de critici. 

“Înţeleg că ar vrea Clotilde Armand să preia administrarea acestui parc. Încercaţi să comunicaţi, chiar dacă este de notorietate faptul că nu vă suportaţi deloc. Bucureştiul nu arată mai bine sub conducerea voastră, dimpotrivă. Noi am promis că vom fi altfel. Voi sunteţi responsabili dacă Bucureştiul pică din nou pe mâna PSD. Nicuşor, te ştiam un om harnic, de teren. Mergi, te rog, seara în Parcul Herăstrău şi scrie pe Facebook ce ai văzut şi mai ales ce vei rezolva urgent. Nicuşor, Clotilde, noi am promis că vom fi altfel. Şi eu am promis că voi fi de 10 ori mai exigent cu ai mei când vom ajunge la guvernare, şi cu mine. Normal, nu? Deja, plăcuţele suedeze sunt îndreptate spre noi”, a precizat deputatul.

Acesta crede că, ”dacă Clotilde Armand cobora din turnul de fildeş, am fi avut mai devreme de 7 luni autorizaţia de demolare a coteţelor din curtea Spitalul Grigore Alexandrescu şi astăzi am fi început construirea unui spital de 73 de milioane de euro”.

”Nicuşor, dacă ai coborî printre bucureşteni ai auzi nemulţumirile lor. Eşti absent. Eu vă critic pentru că ţin la voi şi cred că vă puteţi îndrepta, dar şi pentru că am muncit 4 ani şi le-am promis oamenilor că noi cei din USR vom fi mai competenţi ca cei de dinainte. Şi v-am pus în faţă o unitate de măsură, Cătălin Drulă. Sunteţi oameni cinstiţi, fiţi şi eficienţi. Asta cer bucureştenii de la voi, de la noi. Şi în final, să nu uit. Comunicaţi cu toată populaţia, şi cu cei care nu v-au votat. Fără aroganţă. Este insuportabilă. Cu drag, încă colegul vostru, cel mai anti-PSD dintre userişti, Emanuel Ungureanu”, a mai scris deputatul.

                                                                                                                   Adina Silav