18.6 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 15:39

“Nară-nară, vrem ostași!”. Dezvăluiri incendiare despre traficul de cocaină la Marea Neagră (Cațavencii)

“Cațavencii” publică, miercuri, sub semnătura lui Patrick Andre de Hillerin o serie de dezvăluiri incendiare legate de traficul de cocaină de la Marea Neagră și implicațiile care duc la oameni de afaceri conectați la Serviciul de Informații Externe (SIE). 

Redăm în continuare integral materialul publicat de Patrick Andre de Hillerin: 

“Cocaina este unul dintre cele mai nașpa droguri evăr. Nu că heroina ar fi mai mișto. Sau iarba. Iarba, aia pe care deja o tolerăm, în numele libertății de a ne distruge. Am devenit fiare în ceea ce privește fumatul, dar suntem dispuși să acceptăm, fără critică, fumatul de iarbă. Pe bune?

Cațavencii este singura publicație

care din martie 2019 scrie constant despre traficul de droguri de mare risc. Nu vi se pare ciudat? Că suntem singurii? Va fi OK când copiii voștri vor umbla ca niște zombie prin oraș, tripați, pastilați, drogați? O să fiți mai fericiți? Da, bine…

Dacă ați urmărit

acest serial, probabil că știți despre coasta Galiciană. Atunci când acea zonă a fost luată la ochi și dezmembrată ca punct de aterizare pentru cocaina columbiană, a fost nevoie de un nou punct de intrare. Puncte de intrare, de fapt. Au fost găsite, în România. După cum ați putut citi, doar în Cațavencii, acele puncte de preluare se află la Sfântu Gheorghe, Perișor și Gura Portiței.

Acoperiții fără vină

cer să se facă lumină, Exact ceea ce cerem și noi, exact ceea ce încercăm să facem.

Cum spuneam, coasta galiciană, poarta liberă a drogurilor de mare risc spre Europa de Vest, e moartă. De cea vreme.

Așa, și? Nicio problemă. Vine SIE. din România, în ajutor. Discret și eficient. Pentru că legea îi permite.

Serviciul de Informații Externe,

spionii noștri dragi, apărătorii țărișoarei, „băieții“, controlează, de câțiva ani, traficul de droguri de mare risc. Sunt „operațiuni speciale“, aprobate de curte și de prinț, cum ar zice Moustaki, dacă ar mai trăi. Pentru restul informațiilor, agresați-vă domnului Predoiu, de la Pro-România.

Mecanismul l-am descris în anterioarele săptămâni. Astăzi vom da și niște nume. Să curgă procesele!

Dragoș Anastasiu

este genul de om de succes care, după apariția acestui articol, îi va căuta insistent pe domnii Dinescu și Bușcu. Iar ei în vor spune că de Hillerin este incontrolabil. Ceea ce este adevărat.

Dar revin.

Dragoș Anastasiu a fost racolat de către Securitate înainte de 1989. A fost lăsat să plece în Germania, imediat după ce a luat examenul de admitere la facultate. În Germania a făcut facultatea de medicină și a și profesat în branșă. Până când țara a cerut mai mult de la el. Țara, după 1989, nu avea nevoie de medici, avea nevoie de altceva. Așa a ajuns domnul Anastasiu coordonator și apoi patron al unei firme care transportă oameni în toată Europa. Cu autocarele.

Iar pe lângă oameni, în spații bine gândite și meșteșugit ascunse, SIE transportă, prin intermediul acoperitului lor, și cocaină. Nu aia care s-a vărsat pe plaja din Sfântu. Cealaltă.

În cele trei puncte

de preluare a cocainei din larg, descrise săptămâna trecută, întâmplător sau nu și-au stabilit puncte de lucru diverși acoperiți ai SIE.

În Sfântu Gheorghe, Dragoș Anastasiu a preluat, pe final de 2014-început de 2015, o afacere care producea pierderi de 500.000 de euro pe an. A cumpărat Dolphin Camping și parte din Green Village cu 1.500.000 de euro. Și a preluat complet managementul. Afacerea este, în continuare, pe pierdere. Mai puțin în lunile în care vine cocaina. Prețul detail al unui transport de 3 tone este de aproape un miliard de euro. Câte fonduri operative are SIE din banii ăștia…

Mai multe detalii AICI.