21.4 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 12:47
No menu items!

Gheorghe Dincă, din nou la sediul Poliției Române pentru analiza comportamentală

spot_img

Gheorghe Dincă a fost scos din nou din Arestul Central, miercuri dimineaţă, şi a fost adus la IGPR. Se continua procedura de analiză a comportamentului său, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

DIICOT a anunţat oficial, încă de luni, că Gheorghe Dincă a fost transferat din Arestul IPJ Olt în Arestul Preventiv din Capitală pentru noi audieri, dar şi pentru a fi supus unei analize comportamentale efectuate de către specialiştii IGPR. 

Totodată va avea loc și o  examinare psihiatrică.

„La data de 01.09.2019, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bucureşti pentru efectuarea altor activităţi ce presupun prezenţa acestuia în faţa organelor de urmărire penală, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de către specialişti din cadrul IGPR, activitate dispusă prin ordonanţa din data de 29.07.2019, reaudierea inculpatului, precum şi examinarea medico-legală psihiatrică a acestuia”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Gheorghe Dincă a susţinut, de la începutul anchetei că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi pe Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a incinerat.