6.1 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 8:23

Ministrul justiției, întâlnire cu premierul pe tema sesizării CCR în cazul revocării șefei DNA

spot_img

Ministrul justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineaţa, că, în funcţie de ce va discuta în cursul zilei cu premierul Viorica Dăncilă referitor la sesizarea Curții Constituționale a României (CCR) asupra refuzului preşedintelui de a o revoca pe Laura Codruța Kovesi, vor prelua, dacă este cazul, şi propuneri şi sugestii.

Am dat o formă, un draft al sesizării, pe care o vom modifica, preluând o parte şi din raportul preşedintelui României. În funcţie de ce voi discuta cu doamna premier, dacă va fi cazul, vom prelua eventualele noi propuneri, sugestii. Nu este nemulţumirea mea, pentru că eu nu am acţionat şi nu acţionez în nume personal, ca să am nemulţumiri personale. Cât priveşte conţinutul sesizării, cred că sunteţi convinse că nu pot să relatez în acest moment“, a declarat ministrul justiţiei.

Ministrul justiţiei, Tudorel Toader, va avea, luni, o întâlnire cu premierul României, Viorica Dăncilă, pe tema sesizării Curţii Constituţionale în cazul refuzului preşedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA.

R.D.