17.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 20:53
No menu items!

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, la DNA

spot_img

Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, a fost vineri dimineaţă la sediul DNA, structura centrală. Acesta a stat aproximativ o oră la DNA şi a plecat la ora 9.00, conform stiripesurse.ro.

Joi seara, la postul de televiziune România TV, ministrul ”Grindă” Ion Ștefan a avut un schimb de replici cu Radu Cristescu, fost secretar de stat, referitor la o investiție de 12 milioane de lei în Satu – Mare. Ministrul i-a spus, în ședința de Guvern, premierului Ludovic Orban că este vorba despre un spital, dar, de fapt, era o bibliotecă. La finalul discuției, Ion Ștefan i-a spus lui Radu Cristescu: „Domnule Cristescu, dumneavoastră sunteți dili-dili! Mergem la DNA, mâine, amândoi. Sunteți dili-dili pentru că nu știți ce vorbiți.” Radu Cristescu i-a replicat: „Da, mergem, dar cred că o să plec singur de acolo.”
 
Fostul deputat PNL Ion Ştefan, numit ministrul Lucrărilor Publice în cabinetul Orban, este supranumit ministrul ”Grindă”  după ce a oferit explicaţii uluitoare cu privire la modul în care a ajuns să aibă o casă de aproape 1000 de metri pătraţi. „Nu sunt băiat pretenţios aşa. La mansardă nu cred că am urcat de două ori pe an, aşa a fost, a greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj. Dar, asta e viaţa, doar n-oi dărâma casa. Ea (n.r. soţia) şi-a dorit casă mare, ea să plătească”, a declarat Ion Ştefan. 
 
Contactat de hotnews.ro, ministrul a spus că a mers de bunăvoie la DNA, pentru a se verifica faptele de care a fost acuzat de Radu Cristescu.
„Nu sunt vizat de niciun dosar și nu am făcut nicio plângere penală. Am fost acuzat de domnul Radu Cristescu că s-au întâmplat lucruri necurate la CJ Satu Mare. Am adoptat o hotărâre de guvern prin care am alocat bani pentru finalizarea sediului Bibliotecii și am fost acuzat că îl cunosc pe cel care face investiția că ar fi un interlop”, a declarat Ion Ștefan.