13.8 C
București
miercuri, 28 februarie 2024 - 15:44
No menu items!

Ministerul Afacerilor Interne, premiat pentru mesajele virale de pe Facebook, la IAB MIXX Awards Romania 2016 FOTO/VIDEO

spot_img

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a primit joi, în cadrul Galei Premiilor Industriei de Publicitate Online – IAB MIXX Awards Romania 2016, premiul special al juriului, acordat pentru deschiderea pe care a arătat-o în comunicarea on-line, în special pe platforma Facebook, unde multe dintre mesaje au devenit virale și s-au bucurat de aprecieri din partea publicului.

În cadrul ceremoniei, la care au participat cele mai importante companii din industria de publicitate, a fost apreciat modul în care angajații MAI au adaptat tonului mesajelor și spontaneitatea acestora, precum și faptul că aceștia folosesc o diversitate de canale de comunicare în social media.

Premiul a fost acordat de un juriu format din reprezentanți de marcă ai industriei de publicitate din România și din străinătate, Ministerul Afacerilor Interne fiind prima instituție care primește un astfel de premiu.

Ultimul mesaj viral publicat de MAI pe pagina oficială de Facebook este cel de susținere a echipei României la EURO 2016. Mesajul face parte din campania de informare „MAI puternici în echipă”, dedicată de Ministerul de Interne, în principal, suporterilor români.

 

IAB Romania (Interactive Advertizing Bureau Romania), este asociația industriei de publicitate digitală din România, organizație non-guvernamentală care promovează și încurajează utilizarea spațiului digital ca mediu de comunicare.

Premiile se acordă din partea industriei digitale, la nivel internațional, bucurându-se de recunoaștere mondială, certificând astfel, creativitatea și eficiența comunicării on-line.

În cadrul evenimentului desfășurat în București, în cadrul ICEEFest, au fost prezentate cele mai bune campanii digitale ale anului 2015 – 2016.

CITEȘTE ȘI: Ministerul de Interne, cea mai populară instituție a momentului pe Facebook