17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 12:45
No menu items!

Mihai Tudose: În logica USR-PLUS, prim-ministru putea să fie și Al-Capone

spot_img

Fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar PSD, critică, luni, în termeni duri, într-o postare pe Facebook, lipsa de reacție a liderilor USR – PLUS în scandalul legat de dosarele din SUA ale premierului Florin Cîțu. Reacția lui Tudose vine la scurt timp după ce liderul USR-PLUS Dacian Cioloș a spus, răspunâzând unei întrebări privind o eventuală ieșire de la guvernare după scandalul iscat în jurul lui Cîțu, că „problemele personale se rezolvă personal”. 

Adezivul ,,Ciolanu” lipește orice și mai ales părțile interesate de ciolan. De asemenea, produsul elimină și greața și repulsia față de ,,problemele penale”. S-au constatat și efecte de amnezie temporară sau selectivă…
Declarația domnului Cioloș: ,,Problemele interne ale PNL nu țin de noi (USR-pluș). Problemele personale se rezolvă personal.”
Am încheiat citatul…
Astfel se confirmă faptul că adezivul care-i ține atât de bine lipiți de ciolan are efectele prezentate la început….
Faptul că ei susțin (fac parte) un guvern condus de un tip realmente iresponsabil, condamnat la pușcărie și care a mai dat și o mică ,,țeapă” de aprox. 7000$ unei bănci…. sunt ,,probleme personale”
Sau ,,probleme interne ale PNL”….”, scrie Mihai Tudose pe Facebook. 
 
Pe logica aceasta prim-ministru putea să fie și Al Capone… dacă aveați și voi un loc la masă!„, este concluzia fostului premier în postarea intitulată „Adezivul ,,Ciolanu”…..„. 
 
Problemele unui PSD-ist erau probleme planetare, chiar și atunci când erau doar zvonuri….
Vouă USR-pluș nu vă e silă de voi? Nici măcar când sunteți singuri, așa pe ,,personale”?
Sau e prea puternic adezivul?”, întreabă retoric Mihai Tudose.
 
Raluca Dan