13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 0:47
No menu items!

Femeia cu cea mai mare condamnare în dosarul Colectiv a fost găsită moartă

spot_img

Daniela Niță este femeia găsită moartă în această seară, iar la această oră nu se cunosc împrejurările în care aceasta a murit. Femeia primise cea mai mare pedeapsă în dosarul Colectiv. Ea deținea firma pirotehnică ce a livrat artificiile în clubul Colectiv în noaptea fatidică de 30 octombrie 2015.

 

Alerta a fost dată de un apel la 112. La fața locului s-a deplasat o echipă de criminaliști care au constat că femeia de 44 de ani era decedată. 

Daniela Niță era inculpată în dosarul Colectiv. Ea deținea firma de artificii livrate clubului în noaptea concertului Goodbye to Gravity, care au pornit incendiul din 30 octombrie 2015.

Daniela Niță a primit în primă instanță cea mai mare pedeapsă, de 12 ani și 8 luni. La finalul lunii septembrie era stabilită pronunțarea judecătorilor în dosarul Colectiv.

Până la acest moment nu se știe cauza morții și nici dacă a fost sau nu sinucidere. 
Legiștii de la INML urmează să stabilească împrejurările în care Daniela Niță a murit.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

C.D.