Mihai Fifor și Felix Stroe dezmint intoxicările potrivit cărora ar fi semnat scrisoarea puciștilor din PSD

Ministrul apărării, Mihai Fifor, și președintele PSD Constanța, Felix Stroe, au dezmințit, sâmbătă seara, informațiile publicate de o parte a presei, potrivit cărora ar fi semnat scrisoarea puciștilor din partid, prin care se cerea demisia președintelui PSD Liviu Dragnea atât de la șefia partidului, cât și de la cea a Camerei Deputaților. 

Astfel, deși numele său apare pe așa-zisa listă nominală a celor care fi susținut conținutul scrisorii, Mihai Fifor susține că nici măcar nu a văzut acea scrisoare. “Și mizeria pare să nu se mai termine…Aflu astăzi că am semnat nu știu ce scrisoare împotriva președintelui Dragnea, că am participat la ședințe secrete, unde s-a redactat celebra scrisoare. Ei bine, trebuie să îi dezamăgesc pe cei care au chef de manipulări ieftine…Nu am văzut niciodată acea scrisoare“, a scris Fifor pe contul său de Facebook. 

La rândul său, președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a subliniat, într-un comunicat al PSD Constanța, că organizația județeană pe care o conduce l-a sprijinit ferm Liviu Dragnea.

„Poziția organizației județene Constanța a PSD a fost de sprijin ferm a președintelui Liviu Dragnea și a fost adoptată în ședința Biroului Permanent Județean, cu unanimitate de voturi, cu o zi înainte de ședința Comitetului Executiv Național.

În acest sens a fost redactat un mandat, depus la conducerea partidului în aceeași zi.

Aceasta a fost poziția noastră fermă și nu a fost condiționată în niciun fel de obținerea vreunei poziții în guvern.

Nu am semnat nicio scrisoare împotriva președintelui partidului și nu am luat la cunoștință despre conținutul acesteia decât în cadrul ședinței C.Ex.N. în care a fost dezbătută.

Nu am fost consultat și nu am participat în niciun fel, direct sau indirect, la redactarea acelei scrisori.

Semnătura mea pe un tabel alături de alte zeci de semnături a fost dată pentru convocarea unei ședințe a C.Ex.N. în care să se analizeze problemele de la Neptun, în condițiile în care zi de zi în mass media continuă acel gen de atacuri începute acolo”, se arată în comunicatul PSD Constanța. 

R.D.

NICIUN COMENTARIU