6.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 0:01

Mărturia unei fete din clubul Colectiv: Am văzut cum tavanul a luat foc și am început să fugim

spot_img

ANAMARIA ADAM, jurnalistă și prietenă cu unul din membrii formației care a concertat în Clubul Colectiv a declarat, la România TV, că tavanul a luat foc și lumea a început să fugă din incintă, într-o busculadă de nedescris.

Am reuşit să scap cu viaţă, am fost la lansarea unui disc a unor prieteni. Ne-am dus la grupul sanitar şi am auzit că a luat foc. Nu ştiam ce a luat foc. Eram cu o prietenă foarte bună, aproape de scenă, am văzut cum tavanul clubului lua foc şi am început să fugim.

Au fost momente delicate şi bizare pe care nu le conştientizez foarte bine acum. Oamenii în momentele acela se distrau dar şi se speriau. Era o situaţie bizară pe care eu nu am trăit-o până acum. Din bucurie şi bucurie interioară oamenii treceau în starea de panică. Era extrem de ciudat.

A fost busculadă, prietena mea m-a tras de mână, am pierdut actele, în jurul meu erau oameni foarte speriaţi şi mă gândeam: Dumnezeule! ajută-mă să ies de aici, să scap cu viaţă! Norocul nostru era că uşile erau destul de largi de la club. Am fugit în stânga, nu am fugit în faţă că ne loveam de oameni şi am ieşit ân stânga, sperând să găsim o ieşire. Toate ieşirile dădeau spre ziduri

La un moment dat a fost şocant, a apărut o fată care avea bluza şi părul ars şi mirosea a ars. Nu ştiu nimic despre prietenii cu care eram. Nu ştiu nimic despre trupă. Am mers la concert pentru că unul dintre chitariştii din trupă mi-e prieten din copilărie, nu ştiu de el nimic, am văzut-o pe soţia lui speriată, neştiind nimic de soţul ei, am încercat să o liniştim dar e foarte greu să o linişteşti…

Nu ştiu cum e Adi Despot, l-am văzut la concert, nu ştiu dacă a apucat să iasă….