10.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024 - 23:22
No menu items!

Ludovic Orban și Rareș Bogdan au îngropat securea războiului

spot_img

Rareș Bogdan și Ludovic Orban au avut, luni, o discuție, cu final fericit, după ce în interiorul PNL s-au lansat atacuri și acuzații grave.

Potrivit unor surse din PNL, la finalul ședinței Biroului Executiv Național, Rareș Bogdan și Ludovic Orban s-au retras și au discutat separat. După numai câteva minute, cei doi au plecat zâmbitori. Se pare că au convenit o campanie purtată în interiorul partidului, fără atacuri purtate în exterior.

Asta după ce, luni dimineață, prim-vicepreședintele partidului Rareș Bogdan l-a avertizat pe Ludovic Orban că va pierde războiul cu el, așa cum l-au pierdut Liviu Dragnea și Victor Ponta.

“Eu am fost în două campanii grele și nu m-am temut, cu Victor Ponta și cu Liviu Dragnea. Ludovic trebuie să știe, că mă cunoaște. Cred că trei ani de zile nu trebuie să avem niciun fel de război și trebuie să construim. Mai bine mă lași să-mi cultiv grânele, să aduc investiții și să facem lucruri grozave pentru țara asta, decât să mă bagi în război, pentru că pierde războiul. Nu consider că trebuie să piardă funcția, dar trebuie să colaboreze cu Florin Cîțu”, a spus Rareș Bogdan.