35.7 C
București
joi, 29 iulie 2021 - 15:07

Dragoș Grigore a plecat de la Ludogorets! Bulgarii rămân cu un singur jucător român

spot_img

Fotbalistul Dragoș Grigore (34 de ani) s-a despărțit de Ludogorets, echipă alături de care a câștigat de trei ori titlul în Bulgaria.

Anunțul a fost făcut de campioana Bulgariei, care a precizat că despărțirea s-a produs de comun acord.

“Ludogorets s-a despărțit de Dragoș Grigore, de comun acord. Fundașul român, fost internațional, a strâns 59 de meciuri și cinci goluri în toate competițiile. Clubul îi mulțumește lui Grigore pentru perioada 2018-2021 și îi urează mult succes în carieră!”, a transmis Ludogorets, pe Facebook.

Astfel, Ludogorets rămâne cu un singur jucător român în echipă, Claudiu Keseru. Recent, Cosmin Moți a anunțat că își încheie cariera de fotbalist pentru postul de director tehnic din cadrul clubului.

Grigore a fost folosit în 19 meciuri la Ludogorets și a înscris un gol, în sezonul trecut. CFR Timișoara, Dinamo, Toulouse și Al Sailiya sunt echipele de seniori la care a mai jucat de-a lungul carierei fotbalistul vasluian.

Dragoș Grigore, cu 38 de meciuri la activ pentru Națională, a jucat ultima oară pentru tricolori, în septembrie 2020, când a și înscris un gol contra Austriei, în partida de la Klagenfurt.