10.8 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 19:16

Luare de ostatici într-o bancă din Germania / UPDATE

spot_img
  • UPDATE

Luarea de ostatici de la Duisburg s-a încheiat după intervenţia poliţiei, ostaticii fiind eliberaţi.

Forţele de ordine au intervenit joi într-o unitate bancară din oraşul german Duisburg unde se desfăşura o luare de ostatici, iar persoanele sechestrate au fost eliberate, a anunţat poliţia, care a precizat că doi suspecţi au fost arestaţi în acest caz, informează site-ul The Local.

În jurul orei locale 12.20 (ora României, 13.20), Poliţia a confirmat că luarea de ostatici s-a încheiat după ce forţele speciale au intrat în clădire, unde nu au mai găsit niciun suspect.

Poliţia nu a oferit detalii despre individul înarmat care a luat mai mulţi ostatici, însă a precizat că încearcă să afle dacă cei doi suspecţi arestaţi în vecinătatea băncii au vreo legătură cu acest incident.

Poliţiştii germani au intrat în alertă, joi dimineață, după o luare de ostatici într-o bancă din oraşul Duisburg. Cel puţin două persoane sunt ţinute cu forţa în filiala Sparkasse din localitate şi există cel puţin un atacator, potrivit autorităţilor locale.

Mai multe străzi din cartierul Rumeln au fost închise.
 
Potrivit primelor informaţii, doi angajaţi ai băncii – un bărbat și o femeie – au deschis sediul în jurul orei 8.40, urmând ca programul cu publicul să înceapă la ora 9.00. Odată intraţi în birou, cei doi au auzit zgomote care veneau din camera seifului.
 
Un individ mascat şi înarmat a ieşit din camera seifului şi de atunci îi ţine ostatici.
 
R.D.
foto: rp-online.de