19.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 3:06
No menu items!

LL Cool J va prezenta Gala premiilor Grammy, al patrulea an la rând

spot_img

Gala premiilor Grammy va avea loc pe 8 februarie, la Staples Center din Los Angeles

ll cool j

Cântăreţul şi actorul american Ll Cool J va prezenta, pentru al patrulea an consecutiv, gala de decernare a premiilor Grammy, care va avea loc pe 8 februarie, la Los Angeles, informează contactmusic.com.

„Experienţa sa unică îi permite să dea tonul potrivit pentru gală şi să relaţioneze cu toată lumea, de la colegii săi din lumea muzicii la fanii de acasă. Suntem onoraţi să lucrăm cu el din nou”, a declarat Neil Portnow, preşedintele Recording Academy, organizaţia care acordă cele mai importante distincţii din industria muzicală.

„Sunt foarte încântat să particip din nou la cea mai importantă noapte a muzicii. Spectacolul şi momentele pe care le putem vedea la gala Grammy sunt cele mai uimitoare de pe durata întregului an, iar, anul acesta, show-ul va fi unul pe care nimeni nu îl va uita”, a declarat LL Cool J.

James Todd Smith, născut în Long Island din New York, a adoptat numele de scenă LL Cool J, care vine de la expresia „Ladies Love Cool James” .În anii 1990, cântăreţul a câştigat două premii Grammy, pentru piesa „Hey Lover” şi pentru „Mama Said Knock You Out”.

Gala premiilor Grammy va avea loc pe 8 februarie, la Staples Center din Los Angeles, şi va fi transmisă în direct de postul TV CBS.

Emanuel Stan