19 C
București
marți, 27 septembrie 2022 - 14:33
No menu items!

Kelemen Hunor dă speranțe studenților și spune că încă nu s-a luat decizia de eliminare a gratuităților. „Mai este loc de discuții”

spot_img

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat, joi, la RFI, că decizia de eliminare a gratuității pe tren pentru studenți nu a fost încă luată și că discuțiile continuă la ministerele de resort, răspunzând astfel criticilor studenților și elevilor care la această oră protestează în fața Guvernului.

„Nu am încălcat o promisiune. În continuare, există o discuție la nivelul Ministerului Transporturilor și la Educație. Ordonanța de Urgență nu a fost adoptată ieri, a fost în prima lectură și mai este loc de discuții, în continuare.

Sper că vom putea susține călătoriile pentru studenți și vom găsi banii, pentru că aici nu am văzut că ar fi vorba despre sume uriașe, pentru a asigura studenților să meargă de la domiciliul lor până la facultate, până la destinație și înapoi, în așa fel încât să nu îngrădim în nici un fel transportul. Deci a fost o primă lectură, la ministerele de resort se continuă discuția”, a declarat vicepremierul la RFI.