6.1 C
București
joi, 15 aprilie 2021 - 2:42

Judecătorii au anulat ordinul lui Raed Arafat de carantinare a Timișoarei. Reacția lui Raed Arafat

Scandalul pe carantina impusă în Timișoara nu s-a stins. Curtea de Apel Bucureşti a anulat ordinul prin care şeful DSU, Raed Arafat, a decis să prelungească restricţiile în Timişoara, în perioada 22 – 24 martie, peste hotărârea luată de CJSU Timiş. Preșdintele CJ Timiș a făcut anunțul pe într-un mesaj postat pe facebook.

Preşedintele CJ Timiş: “Timișorenii așteaptă și merită scuzele lui Raed Arafat”

“Instanța a confirmat ceea ce am semnalat din primele momente: a fost o intervenție abuzivă și nejustificată. Dar, înainte de toate, a fost un precedent periculos și o intimidare a membrilor CJSU. Din păcate observ tot mai multe erori de judecată în ultima perioadă la cei în mâinile cărora stau viețile cetățenilor. Timișorenii așteaptă și merită scuzele lui Raed Arafat și a celor care i-au susținut la nivel local decizia nedreaptă și ilegală. Nu-mi rămâne decât să vă încurajez să respectați cu sfințenie regulile, cu speranța ca, prin efortul comunității, rata de infectare să scadă natural și să ieșim cât mai repede din carantină.”, a scris Alin Nica, preşedintele CJ Timiş pe Facebook.

 Ce spune Raed Arafat 

Raed Arafat a reacţionat, în exclusivitate pentru DC NEWS, cu privire la decizia Curţii de Apel Bucureşti, care a hotărât anularea prelungirii restricţiilor din Timişoara.

“Decizia nu este definitivă. Vom comenta după ce vom vedea motivaţia, dar şi decizia finală în urma recursului”, a transmis Raed Arafat pentru DC NEWS.