6.1 C
București
joi, 15 aprilie 2021 - 2:01

Hotararea de Guvern care prevede noile restrictii de circulatie si reguli pentru agentii economici, publicata in Monitorul Oficial. Document

Hotararea de Guvern care prevede noi restrictii de circulatie si pentru agentii economici, aplicabile in functie de rata de infectare din fiecare localitate, a fost publicata, vineri seara, in Monitorul Oficial.

Hotararea de Guvern prevede reducerea intervalului de circulatie pana la ora 20.00, in localitatile in care incidenta in ultimele 14 zile este peste 4 la mia de locuitori si mai mica de 7,5 la mie, pentru zilele de vineri, sambata si duminica.

De asemenea, unde incidenta este peste 7,5 la mie, este redus intervalul de circulatie pana la ora 20.00 pe toata durata saptamanii. Magazinele vor fi inchise la ora 18.00 in localitatile unde rata de infectare este peste 4 la mie si sub 7,5 la mie, pentru zilele de vineri, sambata si duminica, iar unde este de peste 7,5 la mie masura este aplicata pe toata durata saptamanii.

Activitatea in salile de sport si fitness este suspendata in localitatile unde incidenta este de peste 4 la mie, iar masura inceteaza atunci cand rata de infectare scade sub 3,5 la mie. De Pastele catolic si ortodox este permisa circulatia in intervalul orar 20.00 – 02.00, iar pentru sarbatoarea Pesah, pe 27 si 28 martie, persoanele se pot deplasa in intervalul orar 18.00 – 22.00.

Hotărârea de Guvern poate fi consultată AICI.