20.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024 - 23:40
No menu items!

Interviu istoric la Antena 3, cu familia Regală a României. MS Margareta: „Regele Mihai mi-a transmis iubirea pentru această țară”

spot_img

De Ziua Națională a Regalității, Majestatea Sa Margareta, custodele coroanei și Alteța Sa Regală, principele Radu, au acordat jurnalistei Sabina Iosub, în cadrul emisiunii ‘În fața națiunii’, un interviu în exclusivitate, în care au vorbit despre Regele Mihai, despre iubirea pentru România transmisă din familie, dar și despre încredere și unitate, despre pandemie și reconstrucție.

Interviul istoric cu Familia Regală, acordat realizatorului emisiunii  ‘În fața națiunii’, Sabina Iosub, a fost difuzat, luni, la Antena 3, la ora 19:

Majestatea Sa Margareta: Vă rog să fiți împreună, vă rog să vă gândiți la ceilalți. La vecini, la bunica, la copil. Asta e cel mai important: să nu uităm că avem nevoie unii de alții. Cred că mesajul regelui ar fi fost exact acesta.

Sabina Iosub: Vă e foarte dor?

Majestatea Sa Margareta: Da, îmi e foarte dor, da. E dorul unei fiice de tatăl său, dar și mesajul custodelui coroanei în numele regelui României – Mihai I.

Majestatea Sa Margareta: Tatăl meu a fost un om democratic, dar în plus a iubit atât de mult această țară, și asta mi-a transmis mie și îi mulțumesc foarte mult pentru acest lucru în fiecare zi pentru că, din când în când, nu e ușor, e dificil să mergem înainte și să facem ce vrem, dar acest angajament pentru țara noastră este ceva pentru care în fiecare zi mă trezesc și spun că este frumos, este ceva nou de făcut, este și ceva tradițional. Și mergem înainte. Și acesta este un dar pentru mine.