17.8 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022 - 14:41
No menu items!

FOTO/VIDEO News Hour with CNN, primul jurnal parteneriat ANTENA 3 – CNN. Mihai Gâdea: „Câștig pentru public, încredere în România”

spot_img

Televiziunea de știri Antena 3 a difuzat, luni, 10 mai, începând cu ora 18.00, primul jurnal  News Hour with CNN, în parteneriat cu cea mai puternică rețea mondială de știri. Este pentru prima dată când un post din România produce un program de știri cu CNN, tot în premieră fiind lansată și o platformă de știri, International News Powered by CNN.

Fiecare ediție, în fiecare zi la ora 18, va aduce publicului din România relatări exclusive ale corespondenților CNN din toate punctele fierbinți ale lumii. Acestora li se vor adăuga subiectele interne difuzate în premieră, anchetele exclusive și abordările 100% originale, toate constituite în jurul valorilor esențiale ce vor fi promovate în noul program al Antenei 3: interes public, credibilitate, curaj, onestitate, integritate și respect.

Prezentatorii News Hour with CNN sunt Ana Maria Roman, Sabrina Preda și Sergiu Cora, cărora li se adaugă o întreagă echipă de producție. 

În cadrul primei ediții, corespondentul CNN la Casa Albă, Jeremy Diamond, a explicat principalele diferenţe între politica precedentei administraţii Trump şi abordarea actualului preşedinte Joe Biden faţă de Rusia şi NATO.

 

„Vă invit să vă fixaţi ceasurile la ora şase după-amiaza şi să fiţi parte în fiecare zi a acestei experienţe unice. În aceiaşi zi va fi lansat şi fluxul de ştiri online International News powered by CNN care va livra în limba română, pe antena3.ro cele mai relevante ştiri de pe cnn .com , cea mai credibilă sursă de informaţie din lume. CNN este cel mai prestigios brand de ştiri media din lume şi cel mai distribuit canal de televiziune la nivel global”, a declarat Mihai Gâdea, CEO Antena 3.

E. Stan