13.9 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 7:44
No menu items!

Incident la stația de metrou Piața Unirii. O femeie a căzut pe şine. Circulaţie blocată pe magistrala Pipera – Berceni

spot_img

Circulaţia metroului a fost blocată, miercuri dimineață, pe magistrala Berceni – Pipera, după ce o femeie ar fi căzut pe şine în staţia Piaţa Unirii.

Echipele de intervenție au ajuns de urgență la fața locului și au scos-o pe femeie de sub tren. Din primele informaţii, aceasta era conştientă. Nu se ştie dacă femeia a vrut să se sinucidă sau a ajuns accidental pe linia de tren.

„În această dimineaţă, în jurul orei 09.15, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, la staţia Unirii. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti şi echipe de salvatori. S-au declanşat verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul“, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit Metrorex, circulatia trenurilor se desfășoară cu dificultate din cauza posibilei tentative de suicid la statia de metrou Piata Unirii 1.

„Circulația trenurilor de metrou se desfășoară în sistem pendula între statiile Timpuri Noi –Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție”, a anunțat Metrorex.

 

                                                                                                                  Adina Silav