1.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 21:42
No menu items!

Incendiu într-un mall din Arad, din cauza unui scurtcircuit

spot_img

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, într-un magazin de haine dintr-un mall din Arad.

Potrivit ISU Arad, la incendiul care a afectat vineri dimineața un magazin de haine dintr-un mall au intervenit două autospeciale de stingere, una de descarcerare și o autospecială SMURD.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la un panou publicitar prevăzut cu instalație electrică din interiorul magazinului. Conform pompierilor, exista posibilitatea de propagare a incendiului, iar interiorul magazinului era inundat cu fum.

„Datorită instalațiilor speciale de stingere din interiorul magazinului care au pornit automat (sprinklere) și intervenției rapide și punctuale a echipajelor incendiul a fost stins în aproximativ 10 minute fără a se extinde”, au transmis pompierii.

La ora la care a izbucnit incendiul, în complexul comercial era doar personalul care asigură paza, neexistând persoane rănite sau care au necesitat evacuarea.

Cauza probabilă a incendiului este un scurt circuit la instalația electrică a panoului publicitar, susține ISU Arad.

În urmă cu o lună, în acelaşi mall a mai izbucnit un incendiu, în vestiarul firmei de curăţenie, cauza fiind tot un scurtcircuit, produs la instalaţia de aer condiţionat care funcţiona pe modul de încălzire. Focul a fost stins înainte de sosirea pompierilor şi nu a fost necesară evacuarea.

                                                                                                                    Adina Silav

SURSA FOTO:Antena 3