16.1 C
București
vineri, 14 mai 2021 - 1:15

Încă o demisie în Guvernul Cioloș. Ministrul fondurilor europene, Aura Răducu, părăsește Executivul

spot_img

Aura Carmen Răducu și-a depus luni demisia din funcția de ministru al fondurilor europene. Anunțul a fost făcut, luni, de Guvern, într-un comunicat de presă.

Am acceptat demisia doamnei ministru Aura Carmen Răducu. În perioada imediat următoare voi înainta domnului Președinte Klaus Iohannis o propunere pentru funcția de ministru al Fondurilor Europene”, a arătat premierul Dacian Cioloș în comunicatul de presă.

La rândul ei Aura Răducu a explicat, tot într-un comunicat de presă, că premierul Dacian Cioloş a fost cel care i-a cerut să părăsească echipa guvernamentală.

La solicitarea domnului prim-ministru, îmi depun demisia din funcţia de ministru al fondurilor europene. Am acceptat să fac parte din această echipă guvernamentală cu gândul că voi reuşi să introduc o nouă abordare şi un nou tip de management în acest important domeniu al fondurilor europene“, se mai arată  în comunicat Aurei Răducu.

Aura Răducu a mai spus că mare parte din priorităţile pe care şi le-a propus la minister sunt în curs de realizare, însă premierul este nemulţumit.

R.D.

foto: romania-actualitati.ro