“Hug in a mug” – atmosferă caldă, în mijlocul iernii

Gerul și viscolul anunțate de meteorologi din acest weekend îi îngrozesc pe mulți dintre bucureșteni, pentru că, de fiecare dată, aduc cu ele probleme: trafic infernal, locuri de parcare inexistente, iar despre plimbări nici nu poate fi vorba pe străzile înghețate. Nimeni nu iubește iarna într-o capitală aglomerată. În inima Bucureștiului există însă un loc cochet și cald în care vă puteți retrage pentru a uita, chiar și preț de numai o oră, în pauza de masă, toate neplăcerile.

Într-o atmosferă destinsă, o echipă tânără care vrea doar să vă însenineze ziua, vă așteaptă la “Hug in a mug” – o cafenea situată pe Bulevardul Schitu Măgureanu, în imediata vecinătate a Teatrului Bulandra și la doar câțiva pași de centrul vechi al Bucureștiului – cu o cafea sau cu un ceai savuros, dar și cu cea mai gustoasă ciocolată caldă din oraș.

Într-un spațiu care degajă calm și bună-dispoziție, dar care oferă intimitate, împrumută o notă caldă din zâmbetele cu care ești întâmpinat și te poartă cu gândul la centrul Parisului într-o zi de vară, la “Hug in a mug”, poți savura preparate pe cât de simple, la prima vedere, pe atât de delicioase, pregătite cu grijă și cu ingrediente naturale.

Meniul este pe cât de interesant, pe atât de familiar, dar fără să plicitisească: de la mini burgeri și coaste de porc însoțite de un sos iute la curcan cu ierburi de provence și salată “Hug” cu sos de anchoa.

Iar în cazul în care cuvintele nu vă vor convinge, sigur vă vor impresiona fotografiile de mai jos.

R.D.

NICIUN COMENTARIU