12.5 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 14:52

GIP: Camelia Bogdan a deschis 56 de procese la instanța supremă, după ce a fost exclusă din magistratură

spot_img

După ce a fost exclusă din magistratură în 2017, Camelia Bogdan a intentat nu mai puțin de 56 de procese la Înalta Curte, scrie Grupul de Investigații Politice pe pagina de Facebook.

A pierdut deja 22 dintre acestea și are de plătit deocamdată 16.000 lei cheltuieli de judecată, notează GIP, condus de Mugur Ciuvică.

Încercând să anuleze sancțiunile disciplinare pe care le-a primit și să revină în magistratură, Camelia Bogdan sufocă Înalta Curte cu procese. Din decembrie 2017 încoace ea a formulat la instanța supremă 56 de acțiuni: recursuri, excepții de neconstituționalitate, contestații, cereri de recuzare, cereri de anulare, cereri de reexaminare. Nu a câștigat niciunul dintre aceste procese, dar a continuat să atace deciziile Înaltei Curți și pe judecătorii acesteia. Plângerile sale fiind neîntemeiate, Camelia Bogdan a fost obligată până acum la plata a 16.092 lei reprezentând cheltuieli de judecată.

Reamintim că, începând de anul trecut, aceeași Camelia Bogdan a intentat 16 procese la Tribunalul Cluj și la Curtea de Apel Cluj împotriva a 26 de persoane și instituții (între care și Înalta Curte de Casație și Justiție).

Andrei Tudor