22.8 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 12:10
No menu items!

Ghiță Ciobanul are dosar penal

spot_img

Celebru cioban Ghiţă s-a ales cu dosar penal pentru că a circulat cu o mașină neînmatriculată.

Poliţiştii l-au oprit în trafic pe DN1, pe raza localității Miercurea Sibiului și au constatat că mașina baciului din Jina, devenit cunoscut în urma reclamelor de la Vodafone, avea numerele de înmatriculare expirate.

Ghiță a recunoscut că s-a grăbit să plece de acasă şi nu a realizat că i-au expirat numerele de înmatriculare, decât atunci când a fost tras pe dreapta de oamenii legii. Baciul spune că totul a fost doar o nefericită întâmplare.

Am uitat pur și simplu să verific când expiră numerele. Nu mi-am dat seama. Am plecat repede de acasă pentru că am avut o problemă urgentă de rezolvat cu transhumanța oilor și m-a oprit poliția în trafic. Le-am explicat că nu a fost nimic intenționat. Oamenii m-au înțeles, dar au aplicat legea. Am rezolvat problema și am înmatriculat mașina„, a spus Ghiță Ciobanul, potrivit oradesibiu.ro.

Ghiță Ciobanul s-a ales acum cu dosar penal pentru conducerea pe drumuri publice a unei mașini neînmatriculate și poate să primească maxim o pedeapsă cu închisoare cu suspendare, dar cel mai probabil va scăpa cu o amendă.

S.M.