-2.3 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 21:12
No menu items!

George Simion, despre disputa cu Florin Cîțu din Parlament: “Mi-a zis că sunt anarhist și eu i-am zis că e autist. Dar nu ne-am înjurat”

spot_img

Co-președintele AUR George Simion a avut, marți, la Palatul Parlamentului, o întâlnire cu președinții celor două Camere, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu, pe tema protestelor organizate de AUR față de restricțiile COVID-19 și de introducerea certificatului verde. Simion și Cîțu au avut o dispută chiar înainte de a intra la întâlnire, pe holurile Parlamentului, în fața jurnaliștilor. Întrebat ulterior ce și-au spus el și liderul liberal la întâlnire, Simion a declarat: “Florin Cîțu mi-a zis că sunt anarhist și eu i-am zis că e autist. Dar nu ne-am înjurat“.

“Apreciez libertatea de exprimare în limitele constituționale. Orice act de vandalism trebuie combătut. Iar domnii care îi reprezintă pe cei care au comis actele de vandalism sunt astăzi aici și arată unde vor să ducă România – spre anarhie”, a fost mesajul lui Cîțu la adresa lui George Simion. 

“Domnului Cîțu îi place, îi place cu noi!”, a replicat Simion care a stat în permanență lângă Florin Cîțu pe holurile Parlamentului. 

Raluca Dan