3.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 18:23
No menu items!

Florin Cîțu vs George Simion. Ce spune liderul PNL despre protestele organizate de AUR

spot_img

Președintele Senatului, liderul PNL Florin Cîțu, și co-președinele AUR George Simion au avut, marți, un schimb de replici, pe holurile Parlamentului, în fața jurnaliștilor. 

“Apreciez libertatea de exprimare în limitele constituționale. Orice act de vandalism trebuie combătut. Iar domnii care îi sustin pe cei care au comis actele de vandalism sunt astăzi aici și arată unde vor să ducă România – spre anarhie”, a fost mesajul lui Cîțu pentru George Simion. 

“Domnului Cîțu îi place, îi place cu noi!”, a replicat Simion. 

De altfel, Cîțu a combătut dur protestele și într-o postare pe contul său de Facebook. 

“Atentat la sănătatea românilor!

Violențele și vandalismele oamenilor care se află la Parlament îi pun în pericol pe românii care nu se pot proteja de Covid-19! Asta denotă egoism pur.

Vaccinarea și certificatul verde sunt cele mai eficiente arme împotriva virusului. Doar așa îi putem proteja pe cei care nu se pot apăra singuri, pe cei care se află în stare gravă din cauza COVID-19.

Ca președinte al Senatului și ca liberal convins, apăr dreptul de a protesta. Dar acesta trebuie să se exercite în mod pașnic și doar în limitele Constituției. Dreptul de a avea o opinie diferită este un drept pe care îl au toţi cetăţenii României, dar dreptul la viață prevalează!”, a scris Florin Cîțu.

Raluca Dan