26.4 C
București
marți, 6 iunie 2023 - 16:33
No menu items!

Gabriela Firea: „Pe Nicuşor Dan îl lasă indiferent situaţia gravă în care se vor afla bucureştenii! Ba chiar îşi freacă palmele, dacă nu mai trebuie să achite subvenţia”

spot_img

Fostul primar general, Gabriela Firea, îi reproşează primarului general Nicuşor Dan că „la anunţul că se va elimina subvenţia pentru termoficare ar fi trebuit să sară ca ars şi să-i asigure pe bucureşteni că Primăria Capitalei va acoperi diferenţa de cost, astfel încât cetţenii să nu simtă scumpirile”.

Situaţia gravă în care se vor afla sute de mii de bucureşteni, spune Gabriela Firea, îl lasă indiferent pe Nicuşor Dan, adăugând că „ba chiar îşi freacă palmele, dacă nu mai trebuie să achite subvenţia, pentru că îi rămân mai mulţi bani pentru interesele lui personale şi ale caracatiţei despre care voi vorbi curând”.

De asemenea, Gabriela Firea, prim vicepreședinte PSD, le atrage atenţia lui Ludovic Orban şi Dan Barna că prin susţinerea lui Nicuşor Dan pentru funcţia de primar general i-au „nenorocit pe bucureşteni”.

„Aţi manipulat, minţit, patronat furtul, ca să ne conducă oamenii voştri incompetenţi, cinici, iresponsabili, care în cel mai bun caz dorm în scaune, atunci când nu se ocupă de afacerile lor! De la cazul Nicuşor încoace, şi Clotilde, bineînţeles, sunteţi ultimii politicieni care mai aveţi legitimitatea să vorbiţi despre binele românilor, dezvoltarea oraşelor şi a ţării!”.

C. Dumitrescu